beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
tolong jangan lalai
✿ Posted on Sunday, September 16, 2012 at 4:13 PM ||
0 comment(s)


assalamualaikum

alhamdulillah tangan masih lagi dapat naip keyboard nim .
tangan amy dah gataii nim nak taip keyboard . oke amy takmo banyak iklan yang pasti tajuk entry ni khas untok diri amy dan dia just want to remember :)

buka buku . ohbosann .tapi bila buka muka buku ohsyokkk . mesti korang rasa ape yang amy rasa kan ? tapi takpe aje kalau nak berOnline pun tapi jangan lame sangat :)
time cuti nih ramai gillakkk yang switch on fesbukk then macam-macam story ada .btw amy tengok ramai penghuni fesbuk yang update story or gambar with he\her 's gf or bf .wooh , romantikah sangat . entah la sometime tu pelik jugak sepasang couple ni bertudung tapi ambik gambar peluk sane sini ,pegang kemahkeming tangan fakwe dia . sweet ke gituu ? bagi amy langsung dok sweet .tak rase bersalah kah diorang buat macam tu -.-'' satu dosa telah dibuat then sebarkan kt semua orang ?? tengok lah tu . nak ambik gambar sekalipun jangan lah buat macam orang dah kawin .so berpada pada lah . azab banyak sekse maa .sian mak ayah korang .bile dah relationship with sapesape kite jangan la lalai eh. sejauh mane kite bersame dengan seseorang tu pasti akan terpisah jugak.ajal maut dan jodoh di tangan Tuhan belaka. so , kita jangan lah ambil kesempatan pulak , korang pernah jumpe tak situasi macam ni si boyfie and si girlfrie jalan together lepas tu pegang2 tangan bagai . ha'a hebat sangatkah ? setan pulak ramai ah time a pair of couple berdua duaan sebab tu la imam kita jangan lemah . ingat Allah selalu .nak kekal macam mane law dah kita banyak buat dosa . kite kalau nak kekal jage la hubungan kite dengan Allah dulu . nihh takk ! ngem boyfie boleh pulak peluk tapi alQuran tak nak pulak peluk . hampeh --'' ngem boyfie tak malu pulak pegang tangan tapi tangan mak ayah alahai segann eh . manusia ! kata boyfie boleh pulak ikut tak ingkar satupun tapi perintah Allah , parents , teacher selalu ingkar . nauzubillah . semoga Allah jauhkan amy dan dia dari ini semua . amin .bagi amy kita boleh nak relationship dgn sapesape tapi kita jangan lah lalai . bile dah lalai macam macam boleh jadi .*awok eh amy takmo jadi situasi macam di atas .hope jauh la !. dok bangge sikit pun .benci ada .
   sang lelaki dijadikan untuk melindungi sang perempuan .lindungilah iman dia supaya maruah diri sang perempuan tidak tercalar . sang lelaki bimbing sang perempuan ke jalan yang diredhai Allah.bila dah berhubung antara satu sama lain jangan lupa Allah yang satu .haaa macam ni baru dipanggil sweet kan ? amy nak macam nihh . *awok tolong kaci kat amy eh . harap sangat awok jadi macam tu :)
  amy takmo a tunjuk2 kat orang lain benda yang negatif amy nak share ape yang positif saja . bukan nak lagak baik . tapi kita sama sahaja disisi Allah so xsalah amy nak share apa yang patut .ape yang penting amy tak bajet baik nohh . amy pun ada buat kesilapan . tapi kita mesti lah segera baiki . okeyy ?