beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
puasa datang lagi :)
✿ Posted on Friday, July 20, 2012 at 9:37 PM ||
0 comment(s)


jum tengok .HAHAHA

assalamualaikum
first nak ucap selamat menyambut bulan ramadhan :')
okey , besokk puase kan ? wahh bestt nye . tahun nak nak nak puase penuh ,tu pun kalau boleh . HIHI , btw korang korang jangan nak saje saje ponteng puase taw nanti kan jadi puake baru taw . HAHA. tahun niy na pergi semayang tawarih eh silap terawih taw . eii .best kang . banyak kelebihan kebaikan keistimewaan bulan ramadhan ni . tapi first amy simpan impian , amy kalau boleh nak sangat tahun ni bertemu dengan malam lailatul qadar . . harap sgt tu tapi kalau nak mesti kene usaha kan ? oh yeah , insyallah amy akan usaha ;') .harap puase tahun ni lebih baik dari sebelumnye . amin . oke lha , itu sahaje yang mampu taip untuk chapter puase ni . slm


salam ramadhan :)