beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
two in motivasi :)
✿ Posted on Friday, June 22, 2012 at 12:30 PM ||
0 comment(s)


assalamualaikum .
now mood in cuti kan ? so ape lagi time to bloggie la kan . oke minggu ni ade banyak even yang berlaku kat skula amy :) semua nya even yang gempak gempak ! oyeah . petame motivasi by dr.Fakhrul Razi Hanafiah from kedah .motivate beliau sangat unik and terbaik lah ! oke amy ngaku amy memang xsuke dengar-II motivasi ni ,yelah  duk dalam dewan , terlopong duk dengor penceramah cakap bla bla bla . haha bajet jeh .btw dr fakhrul lain dari yang lain sbb beliau pelik orang nya ;) sebab ape amy kate beliau peliks ? nak tahu ? oke , first beliau masuk dalam dewan skula amy dye berlari lari . ayoyo kompem mate amy x tertido punye ! memang syok . and suare beliau perghh macam askor . kuat gilak ! sepanjang beliau bermotivate beliau xsentuh mikrofon pun . wahh bijak kan beliau.beliau gunekan 'aku' sepanjang motivate and yang paling best beliau suke sangat kate kate kate kat cikgu .sian ckgu --' .lepas tu ,beliau suruh switch off kipas sebab menurut sumber oleh beliau ,beliau jeles la time beliau dulu xde kipas and selese macam tuh and beliau na situasi tu tenang aje .tapi part yang paling mnyentuh hati time beliau citer pasal kehidupan beliau dulu.beliau cakap beliau dari keluarga yang tersangat miskin .macam-II lagi beliau cerita pasal ayah beliau , adix beliau ,and termasuklah cikgu zul (cikgu beliau) .semua cerite beliau memang buat ramai gilak pelajar and cikgu menangis :') .beliau jugak memang spotink and selalu buat muke gediks --' haha .and untuk slot kedua ,perghh seram pun ade taw! beliau ni macam magiks pun ade gak .macam2 beliau tunjuk aksi yg merbahaya tapi sume tu berlandaskan agama dan konsep biologi :) hihi .lepas tu hari khamis baru ni ,motivate by kaunseling .yang nim pun ala ala magiks jugak *ilmu alfa lapan ? best la tapi dye memerlukan banyak energy .penat pun ade ! menggunakan ilmu alfa lapan ni bak kate beliau kita boleh mintak ape sahaje dan tertunai ibarat sepantas kilat.if mintak mende buruk kali pertama memang akn tertunai and lepas tu dye x menjadi dah.tak tahu la ilmu alfa niy betul ke tak tapi beliau kata ramai yang guna ilmu tu and berkesan !percaye or tidak amy tak tahu la .syarat ilmu alfa niy dye mesti la tak tinggal solat , taat kedua ibubapa . huhu .btw,semua motivate minggu niy memang best wuu .jangan jelly taw ;)
p/s : Diri ini sedang memperbetulkan diri kearah kebaikan :')