beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
nightwalking :*
✿ Posted on Thursday, June 14, 2012 at 11:53 PM ||
0 comment(s)


assalamualaikum ,
oye oye cuti cuti ! hampehh sokejap je kan ? duahari ? mane cukup , nak rest badan , nak rest otak lagy la . alahai ! ta pe lah . oke back to my tittle . NIGHTWALKING ? anda paham tak ! hehe . oke entry niy cume nak inform yang malam niy amy akan intai blogblog orang la kan . untung lha kan . btw ,sometimes sumber trafik blog amy pun akn bertambah jugak kan ? ototo . bes jugak bw blog oram laen . -.- btw kadang-kadang amy terpikir jugak la , blog amy niy bukannye ade entry yang menarik kan ? oye oye i know thats . so insyallah amy akn try update entry yang berguna untuk korang ey.so xde la borink sgt kan lagi pun buad mase niy otak amy xley bepikir manyak manyak sebab amy da set kat otak amy for study ONLY .haha . betul ke ? oke la amy na nightwalking dulu ya ;)
 p/s : SETIAP manusia ada kelemahan . bak kate oam putih : nobody are perfect ! if ada sekecil kuman or sebesar gajah ketidakpuashati  korang terhadap amy's blog korang boleh tegur amy :")
Sekian for night# bw dulu :*