beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
jum timbang berat blog :)
✿ Posted on Saturday, June 9, 2012 at 4:29 AM ||
0 comment(s)


assalamualaikum
oyeah ! pemusnah blog suda menggile balek to contengconteng blog ini ~ haha takot tak ?
omomo ! forget that . biase tak dengar timbang blog ? ape tak ey ? awak rajin timbang tak berat awak punye badan ? mesti la rajin kan . law awok punye timbang berat badan if berat of cos banyak faktor x baex kan . haa same jugak la mcm blog ni. dye msty kene tIMBANG untuk menggelakkan dari blog berloading memakan mase berjam jam ! huh , amat beban kan ? so untuk timbang u punye blog . awok boley ke cini klik sini sayang # ! pegi website tuh . awak nampak tak kotak yang tulis "your domain(s): n bla bla " oke awk letak je url blog awk n tekan la check pastoo kuo la result nye ! blog yang ringan tidak melebihi 1oo or 2oo KB ! anda paham ?

this my blog berat :


#
 Domain nameSizeLoad TimeAverage Speed per KB
1amysembeyy.blogspot.com/58.88 KB0.31 seconds0.01 seconds



selamat mencoba n ringan-ringan kan blogs anda .* blog amy pun terpakse diet skunk