beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
aisyah maaras :)
✿ Posted on Thursday, May 31, 2012 at 12:15 AM ||
3 comment(s)


awwsome of aisyah maaras :)
assalamualaikum
excited gile taw na update niy :) anda kenal siape aisyah maaras ? rugi gile xknl dye . dye cantik sgt . oke kelmarin dulu amy tgk dkt request fren fb amy . tertulis la name aisyah maaras . auke , lps apruv dye , waa cantik sekali . setiap gmbr dye msty nice nice . " akaq ecah add kite la " . oke amy teringin sgt na tegur dye tp tkot x lyn je :( hmm , next time la tegor , oke mlm niy amy tak tau na chat dgn sape . eh eh ecah online la . dgn yakin ,amy pom IM aje akaq ecah tu . tut tut . dye balas . wah hepi gilak ! bess tau chat same akq ecah . dye mmg cantik , btudung , baex baex . wiii bru je knl tp mcm da setaon knl, law korank na knl dye jugak korank add kaq ecah niy .add disini . syg akq ecah sgt . :)
-saje je nak updte psl akq ecah niy law korank xsuke xpela , btw akq ecah still terbaek !-